fredag den 4. september 2009

Ahhh fredag

Fredag... underligt med 2 dage uden arbejde....

Underligt igen at glæde sig til at komme på arbejde.... det har jeg ikke gjort ... hmmm....lææææææææææænnnge...


Det er fedt at møde udfordringer, der kan løses med lidt opfindsomhed og kreativitet... og ikke et ord om at det kreative er i forbindelse med regnskab ;o)

Dejligt med en chef, der lytter og spiller ind... det har jeg skisme savnet....

Så nu er det fredag... nu gælder det familien.... omend den er lettere amputeret, da Christian har valgt at være på efterskolen i denne week-end.

Hunden traver rastløs rundt.... lopperne plager livet af hende... hun er nemlig lige blevet dryppet i nakken, så lopperne er aktive og agressive... Stakkels hund... Tror hun glæder sig til de er døde... om et døgns tid...

Billedet viser hvad den næste halve times tid skal gå med. Der mangles lige 10 rækker mere på kærestens ærme. Heldigvis prøvede han trøje og ærme inden jeg lukkede af og han ville have ærmet trukket længere ned på hånden end jeg havde beregnet, så nu manglede der pludselig 14 rækker mere. Såe.... det får han da bare.... det skulle jo gerne passe... hans julegave ...:o)

Lørdag skal bruges til at rydde op.... der skal sættes lidt skik på småtingene her på matriklen. Der er så mange ting efterhånden, der er landet lige der hvor det var belejligt, men det skal laves om nu. Søndag skal bruges på haven. Om vejret vil tillade. Der er et bed, der skal endevendes. Nogle vildtvoksende hindbær skal graves op og det samme skal efeu'en. Det bliver arbejde til sved på panden, men mon ikke det er godt nok engang imellem :o)

Og så ønsket om et fantastisk week-end til jer alle derude :o)

Ingen kommentarer: