søndag den 25. oktober 2009

Baronessen og jeg...

På min arbejdsplads, er det et par gange om ugen, hvor udsendelser med Baronessen bliver vendt...

Jeg må indrømme at jeg aldrig har set en af dem... eller det vil sige, indtil i aften havde jeg ikke set én eneste...


Da det jo ofte er det store samtaleemne, måtte det være noget der var værd at sætte sig og bruge tiden på at se.


MEN... jeg må sige, at det er og bliver mig en gåde, hvordan almindelige mennesker kan sætte sig og se noget så, for mig, så 'meningsløst' som dette...


Ikke nok med at hun endevender folks hjem. I aften ( som nemt kunne være en genudsendelse ) skiftede hun gudhjælpemig et næsten nyt køkken ud, med et højglans køkken, blot fordi hun synes det var pænere.


At manden blev sat til at rydde op i skuret, ungerne på værelserne og moderen blev forkælet på Valdemar Slot (eller hvor det nu var...) er for mig helt i orden.


Måske er jeg for meget jyde. Eller blot en kedelig jyde. Jeg kan ihvertfald ikke falde for hende og hendes udsendelser.

Jeg følte mig ret heldig, at jeg havde lidt julegavestrik at strikke på mens jeg så Baronessen med slæng. Det bliver en skøn lille 'nisserød' trøje, med raglanærmer og lynlås, så den er nem at få af og på. Den bliver strikket i det skønneste røde uld, shetlandsuld, jeg har fået engang for mange år siden (det skal jeg huske at fortælle jer om en anden dag). Så det blev hentet på fjernlageret (læs: garagen) i går og lystigt er det gået derudaf og jeg er snart klar til at skille fra til ærmer....

Nå, men nu kan jeg da sige, at jeg skam også har set 'Baronessen' næste gang jeg bliver spurgt på job. Jeg bliver nok også nødt til at sige, at hun desværre ikke har en fan i mig. Men hvem ved... det ku' jo også være omvendt ;o)

Ha' en god uge derude... og pas på jerselv....

Ingen kommentarer: