fredag den 9. maj 2008

Måske man sku' skifte ???


Det ser ikke rigtig ud som om at det er særlig populært at kalde den lille rundkindene baby for Jane ... ikke mere ihvertfald.
I 1972 så billedet ganske anderledes ud. Der var mange der blev navngivet Jane, nærmest vel en epidemi.
I mine barndomsår var min nabo en Jane og ikke mindst bedsteveninden en Jane Marie, på aftenskolen da jeg blev teenager var der også en Jane, der kunne tegne så man fik gåsehud. Så kom jeg til at arbejde sammen med et farverigt livsstykke til en Jane. Og vi boede i samme by med en der hed Jane, der var super til at brodere på trods af gigt. De sidste år har jeg klaret mig uden 'en anden Jane'... vi flyttede, jeg skiftede arbejde og i min omgangskreds var der pludselig ikke nogen Jane mere. Og... så dukkede de op via nettet. Først dukkede Janne op i mit liv, og blev en virkelig skattet ven. Hobbysider, blogs og andet godt, har igen sørget for at der er 'Jane' i mit liv. Og endda på Ravelry er jeg med i en gruppe der kaldes : ' not a plain Jane'.... Ved du hvad, jeg tror sgu jeg beholder mit Jane... det er såmen ganske kønt og er jo mig....

3 kommentarer:

Janne sagde ...

Uddødende race eller ej .....

Vi er noget specielt - også sammen ;-)

enaj sagde ...

Engang synes jeg det var meget trælst at hedde Jane. Følte at jeg var den eneste med det dumme og gammeldagse navn, men nu er jeg glad for navnet og har efterhånden fundet ud af at vi faktisk er nogen stykker med det navn.
JANE, prøv lige at udtale navnet og hør hvor smukt det lyder;-)
Og om nogen år er det det de små babytøser blir døbt.

NightSoul sagde ...

Jane...

Tjaa... Kan kun sige at dem jeg kender - der lyder navnet Jane - er nogle super piger...!

Så Jane er OK med mig :-)