lørdag den 10. maj 2008

Forkælelse...

Jeg er om nogen blevet forkælet. Pjusken har været her. Ved at få besøg af hende, er jo forkælelse i sig selv. Jeg holder simpelthen så meget af hende. Hun sidder lige der i sofaen, ser på mig med blide øjne og smiler stille. Hun behøver ikke de alenlange forklaringer på alting, for hun forstår om nogen gør. Hun smiler stille, for hun forstår også alt det der ikke bliver sagt. Og jeg ved hun forstår. Det gør mig tryg og føler jeg tør 'springe' sammen med hende. Jeg behøver jo ikke forstille noget, jeg er bare Jane. Med hår på benene, rod i økonomien og ADHD barn .... hun kan gabe over det hele. Hun er fantastisk. Hun ved intuitivt hvor 'det' halter. Om det er økonomi, kærlighed eller helbred.
Forstår I nu hvorfor jeg føler mig forkælet. Men det er slet ikke slut endnu. Der landede cola'er i alle afskygninger her på matriklen, til glæde for store og større (der er ingen små mere her...) og en kasse som hun sagde ' jeg ikke rigtig bruger mere'... Hmm... der lå denne skønhed ' Sun Moon Star' fra Karl-himself-Lagerfeld i, og hvor den dufter fantastisk. Den er ramt fuldstændig plet. Men kender jeg hende rigtig, vil hun smile blidt, se på mig med blide øjne og sige :" årrh det er jo ingenting, det var jo baaare lige noget jeg ryddede op derhjemme.... det er 'Nothing'". Ja sådan en var der også i kassen. Tusind tak for en dejlig dag Pjuske. Det allerskønneste ved dig, er at man aldrig bliver færdig med at tale med dig. Der er altid stof nok til endnu en runde. Glæder mig allerede forfærdentlig til vi skal mødes igen. Knus :o)

2 kommentarer:

Janne sagde ...

Jamen jeg bliver jo helt flov *RØDMER*
Men Jane, glæden var helt på min og mit følges side.
Det er en udsøgt fornøjelse at besøge dig og dine.
Et sted man kan være som man er - og et sted man kan slappe af.
Få steder jeg oplever det.
At vi så aldrig bliver færdige med at snakke om alt det vi har på <3 er så en anden ting.
Men fniser lidt- for i den kasse med "ingenting" var der også en opskrift på en "lille sort sag" hihi.
Tusind tak for en rigtig dejlig dag Jane.........du er et fantastisk menneske og kan overkomme det utroligste med dit optimistiske og positive sind.
Pjusken

Jane sagde ...

Jow.. jeg har skam fundet opskriften... ;o)
Den må du ha' til din sorte sag ... jeg har bare lige 'et par' ufærdige ting, jeg skal have lidt styr på først...