mandag den 21. marts 2011

Gad vide...

... om jeg er født under en uheldig stjerne ?

Ihvertfald var der 'ild' i 'det grønne lyn' da jeg kørte til Vojens i dag. Og nu står den hos mekanikeren...
Min lampe til batteriet begyndte at lyse og lige efter var der røg fra ratstammen. Jeg kørte ind til siden, for det kunne absolut ikke være et sundhedstegn for biler, det der. Da røgen var stilnet af, tænkte jeg at jeg godt kunne prøve at starte igen, for det kunne jo være jeg lige kunne liste til mekanikeren. Men nej, det røg igen ret så meget, så hjælpen blev rekvireret og vi blev standsmæssigt og uden ild kørt til Sommersted :o)

Der står sådan skrevet om Vandmænd :

21. Januar - 18. Februar


Dit element: luft
Skæbne planet: Uranus
Symbol: Vandbæreren
Din sten: ametyst
Vandmandens skjulte ønske: At være unikke og originale


Beskrivelse:


Folk født i vandmandens tegn, danser ikke efter andres pibe da de hellere vil lave musikken selv. De er "sjælelige" individer, hvis tanker aldrig står stille.

På grund af deres høje fokus på intellektuel udfordring, er mange opfindere, exentrikere og yderst originale trendsettere, født under dette tegn.

Deres intense evne til at leve på mange mentale niveauer, bidrager med både smerte og glæde for vandmanden. For eksempel er der i den amerikanske Hall of Fame en meget høj repræsentation af vandmænd. Men statistikken viser også at der i institutioner for sindslidende, er flere vandmænd end noget andet tegn. De mange extremer i dette stjernetegn kan billedligt talt, føre fra himmel til helvede.

I dagligdagdagen er vandmænd ekstremt humanitære og ofte involveret i sociale aktiviteter, til gavn og glæde for andre. De kan være objektive og fokuserede og lader sjældent deres følelser komme i vejen.

Vandmanden bilver tit betragetet som udadvendt og elskværdig, og tiltrækker venskaber uanset hvor de færdes og vandmanden har oftest deres venners urokkelige loyalitet.

Vandmænd er Zodiak´s mest mystiske og usædvanlige personer - og ikke to er ens. De der er født under dette tegn - styret af innovative og ikke-konforme Uranus - marcherer kun efter lyden af deres egen tromme.

De ser livet på en anden måde. Andre syntes ofte at deres ideér og vaner er en smule exentriske eller ligefrem skøre i nogen forstand, men det er denne særegenhed, der gør dem så speciele.

Vandmænds sind er ekstremt hurtige og de synes aldrig, at stoppe helt med at tænke (det er interessant at bemærke, at mange født under dette tegn, lider af søvnløshed).

Vandmænd har normalt stærke politiske, miljømæssige eller sociale overbevisninger. Men hvad enten det gælder personlige forhold, karriere eller en mærkesag - er vandmænd lykkeligst, når de har "noget" at tro på og arbejde for.


Ingen kommentarer: