lørdag den 21. juni 2008

Nyt ude og inde....

Der har længe været brug for nyt både ude og inde her hos madammen....

Nye sko / sandaler og nyt undertøj...

Så jeg trak vejret mere end dybt her i formiddag og tog på 'udsalgshelvede' i vor lokale Kvickly...

Arrhh ... jeg orker bare ikke så mange mennesker, som de der absolut skal være i Vojens på samme tid som jeg selv...

Men men... jeg fik da lidt med hjem.....

Når jeg tager på udsalg, står jeg hjemme med en forestilling om at købe små søde sølv/guld sandaler, men høje hæle og lille rem. Og undertøj med 'tyl' og blonder et i stort festivitas.

Når jeg står i butikken, kommer mine arme til helt automatisk at tage sort sko. Mine øjne registere de sølv/guld-belagte sko, dem med små blomster og sløjfer, men min hjerne siger :" Nej helt ærlig Jane, tror du selv du nogensinde får dem på, tror du du med dine str. 40/41 ville være smart i sårn et par små sko ?. Og det praktiske Jane, hvor er det praktiske ?... du kan da ikke trave en tur i haven i guldsandaler, eller i Bilka en fredag eftermiddag, eller.... Du må vist heller tage de lave, praktiske sorte, det sker der ingen skade ved..."
Og jeg tager de sorte... ;o)
Men synes nu de her er ret søde .... selv i sort.... :o)Og når jeg så står foran stativerne med undertøjet, er hjernen gud-hjælpe-mig stadig på spil :" Sloggi, hvide 'kååååweægte' dem tager man aldrig fejl af. Tror du helt ærlig at noget med blonde og blomster ville klæde dig. Nej min pige, tag du Sloggi."

Men denne gang, måtte hjernen gå på kompromis.... ingen Sloggi til madammen, men tilgengæld undertøj med blomster og blonde. Så kan du lære det.

Nu er jeg jo ikke af de mindste piger, så det med at finde bh-er til rimelige priser kan være en udfordring. Jeg faldt over et udsalg i dag, hvor jeg fik 3 bh'er til en flad 50,-. Det er jo svimlende billig i min verden.2 kommentarer:

enaj sagde ...

Fine sko du har købt. Min snusfornuftige mor har altid lært mig at man skal købe sko efter fødderne og ikke efter øjnene. Jeg ville ha valgt ligesom dig:-)

Janne sagde ...

Dejligt at du endelig prioterer dig selv - så må de underbukser jo være kogeægte eller ej - og altså fede formuleringer du har - din gamle krage.