søndag den 30. marts 2008

For lidt...


For lidt tid.

For lidt week-end.

For lidt tid til at hygge med ungerne.

For lidt tid til de praktiske gøremål.

For lidt tid til strik.

For lidt tid til hygge.

For lidt tid til kaffe.

For lidt tid til forberedelse.

For lidt tid til haven.

For lidt tid til kæresten.

For lidt tid til at få styr på tingene.
For lidt tid til veninderne.

For lidt tid.

Det er det jeg er... :o)

Jeg kunne ikke stå for erklæringen hos hende her .Jeg er ikke som sådan samler, for jeg bryder mig ikke om vin og gider ikke de små frimærker.
Jeg ryger ikke, drikke ikke, rejser ikke verdenen rundt, bander som oftest ikke, spiser ikke fint og dyrt mad...
Der er ikke mange laster tilbage så... men jeg har alligevel fundet to... te og garn...
Teen skal være Kusmi og garnet... tja... helst uld eller mohair... 'tænder' ikke rigtig på akryl og bomuld...
Jeg kan med glæde erklære mig som garnsamler :o)

lørdag den 29. marts 2008

Lørdagsgøremål

Lørdagen har indtil nu budt på hende her... smuksakken.... hun bliver mere og mere vant til at være her, det er skønt, for hun slapper af og nyder at være her...
Specielt legepladsen med rutchebanen er et hit... men også den nye tre-hjulede som hun fik sidste gang til fødselsdagen...
I dag sejlede vi med
den her ... Christina kom om at sidde på forsædet hos Anton, så hun rigtig kunne se ud, det var sagen....
Anders har været god til at tømme opvasker i dag, Christian har svunget støvsugeren, jeg har pakket trailer med pap og andet skrald... så snart venter lossepladsen forude...

torsdag den 27. marts 2008

P

Måske er det her jeg skal befinde mig i øjeblikket....
Jeg trænger vist til et 'pusterum'... bogstavligt talt...
Spinning tilbyder vort lokale fitnesscenter. Ideen er god, masser af motion, sved på panden og forhåbentlig nogle kilo mindre i samme lejlighed.
Jeg har nu cyklet med på begynderhold 5 gange, og kommer ikke nærmere en bedre kondi. Tværtimod.
Når jeg cykler, med nogen belastning, så bliver jeg 'vildt forpustet'... altså ikke bare sådan almindelig forpustet, som et hold trapper kan give, men så forpustet, at jeg bliver dårlig.
Hjertet hamrer, jeg kan simpelthen ikke trække vejret, jeg bliver efter kort tid svimmel og har ondt i hovedet. Brystkassen gør ondt når jeg trækker vejret og rasler som en gammel gearkasse. Der går en times tid, inden vejrtrækningen er nede i alm. leje igen, inden smerterne i brystkassen er væk, men så kommer der nærmest 'influenza-tilstand' i resten af kroppen.
Alt i alt ikke så meget win-win-situation over det.....
Tror jeg hopper på almindelig træning igen, for spinning egner jeg mig ikke til i øjeblikket. Kondien er for dårlig.

tirsdag den 25. marts 2008

En furie, en vulkan, en....

Jeg er arrig vred.
Jeg er ellers normalt et meget velafbalanceret menneske, hvor der skal meget til inden vreden 'kommer til overfladen'.
Men nu er den sgu kommet, og det spyes ud som lava fra en vulkan. Jeg er så fløjtforbandetarrigvred... hrmf...

Normalt kan jeg også acceptere folk med deres forskelligheder og møder folk 'der hvor de er' .... Men nu er det NOK... nok er nok.
Jeg var i går til fødselsdag hos min elskede svigerfar. Min kærestes familie er gode til at samles om sådanne begivenheder.
Kærestens niece er også med.
Hun gør mig vred.
For det første kommer de altid, og jeg mener altid for sent.
Ingen undskyldninger, nej, så svanser man bare ind som 'dronningen af Saba' og tilkalder opmærksomhed fra 'gud og hvermand', for det ville jo være skrækkeligt, hvis ikke alle i selskabet havde opdaget de arriverede (det vidste vi såmen godt, for vi ventede sgu med mad som vi altid gør)....
Niecen har Borderline. Hun handler impulsivt og uoverlagt uden at tænke på konsekvenserne. Hun er lunefuld og uforudsigelig. Og jeg kan simpelthen ikke tage den strøm af små ondskabsfulde stikpiller, som rammer alt og alle.
Det kan godt være man er psykisk syg, at man har det svært med det, men man kan fandme ikke tillade sig som voksen at opføre sig som en teenager, der taler til sin Mor (end ikke mine egne teeangere med ADHD og Autisme taler sådan til mig... og de skulle da også lige prøve....)
Alle taler om at det kan hun ikke tillade sig at sige sådan, at opføre sig sådan og at komme forsent. Men der er fandme ingen der gør noget ved det. Alle holder hånden over og under hende.
Jeg er så træt af at komme i klemme i det spil der kører i den familie. Jeg har sagt at jeg ikke ønsker kæresten inviterer hende i vores hjem (læs: også mit hjem) og jeg overvejer stærkt, at begynde at melde fra, når jeg på forhånd ved at hun skal med... hende niecen...
Jeg er allermest træt af, at jeg i aftes da vi kørte hjem, fortalte kæresten at et par af stikpillerne havde ramt hårdt (hentydet til min ikke ubetydelige størrelse)... og han lød næsten vandtro, da jeg fortalte hvad hun havde sagt.... Jeg følte han tror mere på hende end på mig....

søndag den 23. marts 2008

Et forsinket tillykke

Min søster fyldte år i går.... jeg tænkte på en hilsen et par gange i går, men kom fra det...

Undskyld Moster Karen... hermed et hjertelig tillykke med dagen...

fredag den 21. marts 2008

Golden eyes

Hr. 'lækkermås-Brosnan' er på tv...
Han svinger rundt med sin Aston Martin i Golden Eye...
Jeg har altid godt kunne lide at se 007, men favoritten er og bliver Sean Connery... han er den ægte James Bond....
Jeg nyder Brosnan lidt endnu... han gør det jo sådan set meget godt...
Snart kalder dynen, skal jo være klar til i morgen....
Ørum here I come :o)

Mandehørm

Kæresten sidder ved sin pc'er og klukgriner... af Tærskeholdet ...
Jeg smiler, ryster lidt på hovedet og trækker lidt på skuldrene... de er ikke min boldgade...

Hvis du er til det sammen kan du se dem lige
her

Kræs for øjnene :o)

Jeg er for nylig blevet opmærksom på marimekko.


Er vild med deres farver og blomster... sikke nogle 'farveklatter' de ville kunne sætte i hverdagen...

Tænk at svinge afsted med sådan en taske, eller lægge sig til at sove i sådan noget sengetøj...


Vi danskere er ofte for bange for at sætte farveklatter i hverdagen... alt skal være 'hvide vægge og birketræsmøbler' ... ikke at der er noget i vejen med det som sådan, vi bliver bare alle så forbandet ens...

Og alle 'kedelige' i lyse og grå farver....




torsdag den 20. marts 2008

Skal Danmark være sådan ??


Han er næsten på alder med mine tvillinger...
- tænk hvis der var nogen der gokkede mine hjertebørn ned ....

Stoooooooort skridt...

Måske det første af mange... jeg ved det ikke.... ihvertfald har jeg meldt mig hos et vikarbureau hvor jeg skal arbejde som pædagogmedhjælper. Ønsket har været igennem længere tid, men som så meget andet skulle jeg lige have et 'bette spark' fra Pjusken. Jeg har faktisk allerede fået tilbudt en institution med autister, selv om jeg først skal til samtale hos vikarbureauet på onsdag. I første omgang en aften- eller nattevagt et par gange om måneden. Jeg glæder mig allerede til at komme ud og arbejde med handicappede igen. :o)

onsdag den 19. marts 2008

Krydser fingre

De skal være god til det med tumors derovre. Jeg håber det inderligt. Min elskede vens datter (Mille) er i dag under kniven. Tumoren i hypofysen skal væk. Jeg har en klump i maven på deres vegne. Tove, jeg krydser hvad der krydses kan for det går godt. Hils og ønsk god bedring.

Jeg gider ikke mere

Siden natten mellem mandag og tirsdag har jeg ofret med mellemrum og det vil ikke rigtig forsvinde igen. Feber er fulgt med ofringerne. Der blev arbejdet hjemmefra i går, så kunne det vel gå væk. Men, nej. Jeg er ved at være alvorligt bange for mit planlagte tur til Ørum ryger sig en tur.Vil nemlig ikke smitte.

tirsdag den 18. marts 2008

Der er noget om snakken....

Jeg har aldrig rigtig interesseret mig for astrologi, måske manglende forståelse for samspillet mellem sol, måne og stjerner, men når jeg læser dette her, er der alligevel noget om snakken. Med en fødselsdag d. 27. januar, er jeg typisk (eller atypisk) vandmand.

  • Den lyse side: Vandmænd er levende, opfindsomme og originale. Alt passer til Vandmanden, og det at være særpræget bekymrer ikke dette tegn; faktisk er Vandmanden altid ude af trit med resten af verden og nyder alt der er anderledes. Vandmanden er også et af stjernetegnenes lykkeligste excentrikere. Selv om det kan være utroligt vanskeligt at komme tæt på en vandmand, så er det et Fast tegn og derfor loyal og trofast. Bed en Vandmand om hjælp og du får den øjeblikkelig, som om nødvendigt vil give sin sidste skjorte væk.
  • Den dunkle side: Vandmandens personlighed kan være kaotisk og uforudsigelig, stædig og oprørsk, forskruet og trodsig. Det er et tegn, som kan være fuldstændig viet til det at være ukonventionel, alt imens det ubevidst bliver hængende i et stivnet mønster. Det er også et tegn, der kan lukke af til grænsen til kulde, hvilket kan gøre det vanskeligt for andre at omgås dem. De tager sig ikke af hvad andre tænker, og somme tider blæser de på sociale konventioner til fordel for anarki. Den isolation dette kan medføre, kan komme som en overraskelse for en Vandmand, da de har vanskeligt ved at indse, at de kan have handlet urimeligt.
  • Menneskekærlig: Selv om Vandmands-karakteren er en af de mest upersonlige og indelukkede, nærer Vandmænd alligevel altid en dyb omsorg og interesse for deres medmennesker. De er også fulde af menneskekærlige idealer, som dog kan forekomme lidt vage, hvilket giver Vandmænd ry for at have hovedet i skyerne.
  • Kærlighed: Vandmænd er udadvendte, underholdende, intelligente og ofte meget idealistiske; de har mange venner, som spiller en vigtig rolle i deres liv. De er tit loyale og pålidelige, og deres partnere kan let blive misundelige på de nære bånd mellem en Vandmand og dens venner. De er meget uafhængige, og kan ikke udstå at være bundet. Ikke desto mindre er de trofaste og understøttende i de rigtige forhold. Skønt de virker meget ukomplicerede, skal man ikke tro, at Vandmænd er lette at omgås, da de er uforudsigelige og gerne holder deres partner i uvished. Vandmænd er ikke meget for at vise deres virkelige følelser. Deres uafhængighed betyder, at det kan være svært for dem at falde til i et forhold. De har svært ved at opbygge tillid, men er meget trofaste, når et forhold er etableret.
  • Erotik: Mange Vandmænd bruger en del tid på at drømme om kærlighed og erotik, og det afspejler sig i deres seksuelle adfærd. Det hævdes ofte at de har svært ved at skelne mellem fantasi og virkelighed. Vandmænd bliver tit tillagt opfindelsen for begrebet fri kærlighed, men det ligger for det meste langtfra sandheden i deres eget sexliv Selvom de motiveres stærkt af stemninger, kan de være uden forbindelse med deres egne følelser, da disse er skjult så godt. Når først de har etableret et forhold, kan Vandmændene imidlertid være opfindsomme og til tider endda perverse. De er tit revolutionerende tænkere, og deres seksuelle udfoldelser kan chokere de mere konventionelle tegn. Aldrig så snart har de opdaget en ny seksuel teknik førend de fascineres endnu mere af en anden. Vandmændenes partnere er tit hypnotiseret af deres fortryllelse, men på samme tid desorienterede af deres åbenbare fjernhed og uafhængighed. Vandmænd er meget pålidelige, uforudsigelige og underholdende elskere.
  • Vandmandtypen: Et langt ansigt med en bred pande, en venlig mund og en velformet hovedform. Dette tegn strækker sig fra det tætte og korpulente, til det spinkle og sarte. De har en tendens til at *leve i hovedet*, og er derfor tilbøjelige til at mistro den fysiske, da de især opfatter kroppen som en besværlig hindring for deres mentale beskæftigelser. Det mest ensartede træk ved Vandmanden er øjnene, som sædvanligvis er vidt åbne og utroligt klare. Deres udtryk er venligt på en uhildet måde, men de kan synes vage og uopmærksomme. Ofte virker det som om de ser en horisont, der ligger langt ude for dødeliges syn,, hvilket de måske også kan!! De fører sig frem med en mine af selvbeherskelse. Den fysiske holdning er karismatisk, men ofte på en fjern måde.
  • Ædelsten: Akvamarin: Denne klare, blå eller blågrønne sten giver lethed, munterhed, humor og mod. Den symboliserer venskab og hævdes at kunne lindre stress.
  • Helbred : Skader på lægge og ankler, åreknuder, dårligt kredsløb, blodsygdomme, hjertebanken.. Vandmænd er ofte fascineret af spørgsmål om helbredelse, især inden for de nye teknikker. Alligevel kan de let forsømme sig selv. De er simpelt hen for opslugt af deres tanker. Træthed kan føre til manglende koncentration og gøre dem irritable og anspændte. Andre typiske symptomer for Vanmænd er muskelspændinger og kramper. Dette kan være lang tid undervejs og efterhånden føre til kredsløbs-lidelser, endnu et typisk symptom for Vandmænd. De bliver ofte ubehageligt overraskede når kroppen svigter, og de er vanskelige patienter. Når Vandmænd driver motion, bør de ikke overdrive. Undertrykt vrede kan føre til forvirring.

Hvis du hænger på stadigvæk og nåede helt her ned, vil jeg blot sige, at jeg tror ca. 90 % af det der står, passer 100 % på mig... ret godt ramt alligevel :o)


I røg og damp

Jeg knokler i røg og damp. Damp fra den varm kop Kusmi Detox der står indenfor rækkevidde og i røgen fra tasterne. Der skal findes installationer og vandaflæsninger til statestikker. Dejligt at kunne arbejde hjemmefra når det er nødvendig. I dag var det nødvendig. Jeg kørte efter en lastbil på motorvejen, da der pludselig faldt et metalbånd af læsset fra lastbilen. Der var ingen mulighed for at undvige, jeg kunne blot lukke øjnene og håbe at jeg blev på sporet. Jeg blev på sporet, men den ene af mine dæk havde fået en skade. Skaden blev værre og værre og i dag skulle dækket så skiftes.
I baggrunden kan der lige skimtes resterne af en påskehare fra Lindts chokolade. Der var to med i min påskehilsen, og den første er 'long gone'. Den anden har lidt en krank skæbne, den har indtil nu mistet hovedet. Desuden fik jeg også en skøn tehætte, god stor til en god stor kande. Og et skønt brev fra giver.

På mit skrivebord står også noget andet, noget som jeg skatter utroligt højt ! Et billede af mine børn som babyer. De er stablet op med en dyne i ryggen for at kunne sidde. Billedet er taget hjemme hos os selv da børnene var små. Sofaen var et 'loppefund', og hvad vor økonomi på den tid kunne bære. Grim, brun og vældig praktisk.Dengang var både deres far og jeg på bistand, så tøjet var noget vi havde fået rundt omkring. Ikke det smarteste, men børnene var rene og tørre. Og tænk sig, begge børn har overlevet ikke at have tøj fra Lego, Adidas eller Diesel. Det er Anders til venstre og Christian til højre.

Fødselsdagsbarnet

Vi holdt fødselsdag for Christina i lørdags...
det er ikke sådan at få en sæk lopper til at sidde stille så længe man tager et billede....
Til slut lykkedes det dog 'avisholderen' at få taget et godt billede...










mandag den 17. marts 2008

Gaaab

Skulle jo egentlig arbejde.... sådan pille lidt i nogle installationer, aflæsninger af vand osv.... men jeg orker ikke... er bare så baldret i dag.... Er glad for mit arbejde, men der må være en grænse... Tror jeg fortrækker til sofaen med Thors sok og en kop the.... Go' aften derude...

Jeg føler mig rig ... :o)

YYYYYYYEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSSS ....rigdom er mange forskellige ting... lige nu føler jeg mig mere end rig.... har to billetter til ham her.... og verdens skønneste veninde (r)...;o)



søndag den 16. marts 2008

TAK

Ved ikke rigtig hvad jeg skal sige.... Pjusken er en udsædvanlig kvinde, og der er faktisk kun en ting at sige : TAK

fredag den 14. marts 2008

Undskyld Leonard ...

Kære Leonard :o)

Da jeg uden diskussion er den allerstørste fan du har i mit 'lilleput-land', burde jeg uden blinken være til din koncert. Jeg er overbevist om at du vil spille min. dobbelt så godt hvis jeg var blandt puplikum. Jeg ville stå helt stille, lytte intenst, uden at trække vejret af fare for jeg ikke fik det hele med. Det ville uden tvivl være den største ting, næst efter mine børns fødsel, jeg ville have oplevet. Det ville være SÅ stort blot én gang at mærke dit gudsbenåede talent og din dybe dybe stemme. Men min kære Leonard, da min bankrådgivers hårfarve har ændret sig drastisk siden hun fik mig som kunde, er jeg desværre nødt, af hensyn til hende -forståes, at afstå fra dine skønne toner.
Det er da utroligt at en nydelig ældre herre som dig, kan tage pusten total fra sådan en 'ungmø' som mig...
Håber jeg får chancen en anden gang... jeg håber, håber, håber....
Have a nice tour Mr. Cohen...

Tjek

  • Boller - tjek
  • Kyskager - tjek
  • Kanelkage - tjek
  • Fyld til tarteletter - tjek
  • Skrællet kartofler - tjek
  • Kød af fryseren - tjek
  • Ryddet op - tjek
  • Vasket vinduer - tjek
  • Tørret støv af - tjek
  • Vasket gulv - tjek

Har tjek på det hele... gæster kom bare an... jeg glæder mig allerede :o)

tirsdag den 11. marts 2008

Min yndlig...

Fandt ham lige på nettet... det er nok min yndlings-tegnefilms-figur ... Paddington Brown...
Hvem er din ?

Her kommer mutter med kost og spand...

Lige nøjagtig..... der 'moges' ud her på matriklen... huset skal huse gæster i week-enden... mange gæster. I går fik nogle vinduer en tur (resten håber jeg på i morgen, for det var for mørkt i dag da jeg kom hjem)... og i dag fik begge badeværelser en tur... nu mangler jeg bare gulvene...
I morgen regner jeg med at 'overfalde' køkkenet og baggangen, hvis ikke jeg går i gang med det efter 'regionalprogrammet'...
Fredag skal der bages boller, kage og rugbrød... så gæsterne ikke kommer til at sulte...
Hovs... skal da vist oz give skrivebordet en omgang oprydning... Jeg er smuttet....

søndag den 9. marts 2008

Hårdt arbejde

Efter en fredag med tøsehygge, som jeg absolut ikke vil undvære, og hvor jeg først ramte puden kl. 02.30. Efter en lørdag med gaveindkøb og afhentning af det fædrende ophav, og samvær med familien til nevøens fødselsdag. Efter en søndag hvor der er ordnet vasketøj (flere hold endda), opvaskemaskine og jeg har været til endnu en time på bodybike.Tillod jeg mig at 'dovne' med en film, Thors strømper der stille og rolig vokser frem af pindene og en cola, sukkerfri naturligvis ;o) Om et øjeblik vil jeg brygge en kande Kusmi ...

torsdag den 6. marts 2008

Årrrh jeg glæder mig

I morgen skal jeg mødes med Pjusken og Generalen... :o)
Jeg glæder mig som et barn juleaften... der er altså ikke noget bedre end en aften hvor man 'kagler' med kvinder, der kender en så godt, som de her gør...
I en travl hverdag er det nogle gange svært at få det til at hænge sammen med job og veninder...så sådan en aften er endnu mere skattet end ellers...
I morgen tidlig skal jeg lige til lægen og vejes igen for at følge 'slagets gang' før operation. I morgen eftermiddag skal jeg til vejning hos fitnesscentret, og så skal jeg tale med Sandie om hvordan jeg bedst griber bodybike an (spinning) ... jeg har prøvet 2 gange, men det har ikke ligefrem været nogen succes... men mon ikke det kommer...
Jeg har 'heldigvis' ikke hørt fra Anders endnu... man må formode at 'intet nyt er godt nyt'...
Go' week-end til jer derude.... :o)

onsdag den 5. marts 2008

Vi prøver til igen...

Mit hjertebarn skal udfordres idag... han skal sluses tilbage til efterskolen .... Det bliver godt for ham, at skulle være sammen med kammeraterne, der kan få hans tanker væk fra lysten til selvmord... Og der bliver lavet et tiltag fra børnepsykriatisk side, om undervisning af lærer og pædagoger i behandlingen af den type børn ...
Alt tegner lyserødt... MEN... hvorfor sidder der så en lille mørk skygge og gnaver ?... Frygten for at han en dag skærer vil altid være der og det bliver en, jeg som forælder må leve med... Hvis bare der var én der kunne give mig en garanti for, at han aldrig kom til andet end tankerne...

mandag den 3. marts 2008

Selvomsorg

Ja hvem skal drage omsorg for den der drager omsorg for andre ?? Her i huset findes begrebet selvomsorg, for der er ingen af husets mandlige medlemmer der kunne finde på at forkæle fruen... så det er godt hun kan selv...
Min lokale 'Kusmi-pusher' har opgivet at føre mærket, der var ikke salg nok i Vojens. Så er det godt at internettet er kommet så langt ud, og hos
dem her fandt jeg et udvalg af Kusmi, der næsten kunne tage pusten fra mig... Og allermest glæder jeg mig til at smage denne... Kusmi Tea Spicy Chokolate...

søndag den 2. marts 2008

Skønhed for øjet...

Jeg fik for mange år siden kontakt med en 'anden Jane'... desværre gik kontakten hurtig fløjten, hun var ellers et vidunderligt menneske...
I den korte tid vi kendte hinanden, blev jeg dog introduceret for hendes mand, Greg eller Gregory, og ikke mindst hans talent.... et uovertruffent talent.... Se blot
her ...





Billederne er lånt fra hjemmesiden, til forskønnelse for øjet....