fredag den 20. maj 2011

Kolonihaven maj - 1

Der er stadig overflod i kolonihaven, på trods af at alle narcisser og hovedparten af tulipanerne er visnet...Lige nu viser den ene Rhododendron sig fra den smukkeste side, synes det er flot med en hvid, tror jeg primært er stødt på lilla og lyserøde :o)Og her er en lyserød sag på vej, den bliver ikke mindre smuk :o)Vi har også en klatreplante, uvis hvilken slags, men umiddelbart ser den lidt 'kedelig' ud... ingen blomster, ingenting....Men kommer man tæt på, så bærer den de sødeste 'merskumspiber' ... små tragtformede blomster ...Og så har vi et lille træ der blomstrer, ved heller ikke helt hvilken slags det er...

Jeg tror der er et par timer med næsen i en bog eller to, så jeg kan begynde at artsbestemme de forskellige planter... det kan jo ikke skade, det kunne være jeg kunne blive klogere ;o)

2 kommentarer:

Vivik sagde ...

Jeres klatreplante er en tobakspibeplante. Den får meget store smukke blade, som er god til at dække. Den er kraftigt voksende, når den først har taget ved. Jeg syntes det er en meget smuk plante :-)

Den nederste ligner en løvfældende azalie, af en eller anden slags.

Jane sagde ...

Så var det ikke helt forkert med de der 'merskumspiber' ;o) ...
Løvfældende azalie, det har jeg aldrig hørt om før, jeg troede de var stedsegrønne... men nu du siger det, så ligner blomsterne faktisk lidt azalie..
Tusind tak :o)