mandag den 1. juni 2009

Udflugt

- ja i bogstavlig forstand, for ikke mindre end to dage i træk har vi været på farten....

I går, søndag, pakkede vi madpakker, saftevand og drog på 'Pins'mærken' i Gram. Det årlige marked, hvor man kunne købe alt fra en bullen finger til elefanter.... eller næsten...

Da vi blev trætte af at daske rundt mellem boder, trak vi i royale omgivelser. Eller rettere engang royale, for Gram Slot er ikke mere beboet.

De har en faaaantastisk have omkring slottet, hvor vi nemt kunne lade hvilen falde på os og indtage de medbragte klemmer og finde en smule skygge ikke mindst.

Inden vi fik frokost var vi dog en smut omkring 'Hvalhuset'. Der er i Gram Lergrav fundet et hvalskellet af en Kaskalothval. Det er utroligt. Det er 6 mio. år gammel og det mest fantastiske er, at Gram ligger ca. 40 km fra havet. Man kan stadig få lov at grave efter hvaltænder og -knogler. Det skal vi en dag, det er lovet. :o)

I dag har vi også været afsted til Skibelund Krat. Hmmm... for mig er krat noget ufremkommeligt buskads, men det var nu ikke tilfældet her. Det var dejlig kølig og smuk skov. Fuld af statuer og mindesten.

En god times travetur op og ned i det bakkede terræn gør underværker.
Og det medbragte saftevand blev indtaget i skyggen, nær legepladsen. Sikke et hyggeligt sted, ganske anbefalesesværdig. Både hund og mennesker her nød godt af det gode vejr og motionen :o)

Ingen kommentarer: